heeft u vragen? bel ons op  

06-10345612 of 06-21256721

 

 

Voor meer inspiratie, zie deze video:

Grand Canyon

Verenigde Staten West

 

In dit deel van de Verenigde Staten vind je de meest spectaculaire wonderen der natuur. Iedereen kent de Grand Canyon, maar je kunt je niet voorstellen hoe groot en machtig deze is zonder een keer zelf aan de rand te hebben gestaan! Dan is er de prachtige Bryce Canyon met zijn machtige natuurlijke amfitheater wat vol staat met “hoodoos’ (door erosie ontstane pilaren). Of de wonderschone bergen en kloof in Zion, de bizarre rotsformaties in Arches en Canyonlands en de rare monolieten in Monument Valley. Het is teveel om op te noemen en je valt in dit deel van de VS van de ene in de andere verbazing.  

Want dit is nog niet alles, verder naar het westen vind je de woestijnen van Death Valley en Joshua Tree, de grootste bomen van de hele wereld staan in Sequoia National Park en de prachtigste berglandschappen en watervallen in Yosemite National Park. In dit laatste park kun je mooie wandelingen maken en is de kans op het zien van wild erg groot.

Tot zover de natuur, want er zijn natuurlijk ook nog bijzondere steden te ontdekken. San Francisco is bekend van de Golden Gate Bridge en de steile straten. Het is erg leuk om met de fiets over deze brug te fietsen en te lunchen aan de overkant in het leuke Sausalito. De stad kent vele gezellige wijken en vooral langs het water zijn er vele leuke plekken te vinden. Het bekendst is Pier 39 waar je behalve veel gezelligheid ook vele zeeleeuwen vindt die brutaal gebruik maken van de vele steigers. Vanaf hier heb je ook mooi uitzicht op het voormalige gevangeniseiland Alcatraz.

Los Angeles is bekend van Hollywood, Universal Studio’s, Santa Monica, Sunset Boulevard, Beverly Hills en nog veel en veel meer. Een stad waarin je jezelf in een film waant. Dat geldt natuurlijk ook voor Las Vegas, de stad waar 24 uur per dag kan worden gegokt, maar waar je ook kunt genieten van vele indrukwekkende shows. De bijzondere thema hotels (zoals New York New York, Ceasars Palace) zijn ook een bezoekje waard en geniet van de watershow bij het beroemde Bellagio hotel.

Dit deel van de VS kun je per huurauto verkennen, maar nog leuker is het om dit met een comfortabele camper te doen. Je kunt dan nog intenser genieten van de prachtige natuur.

Nieuwsgierig? 

Neem vrijblijvend

contact met ons op

Naam *
E-mail *
Hoe heb je ons gevonden? *
Bericht *